2018-04-20 12:16:43

Hoefnagel Groep

Onze Kwaliteit is Uw Veiligheid

 

Brandstof besparen met Mobil Delvac

 

Mobil Delvac Brandstofbesparen Hoefnagel en zoon b.v. www.oliebestellen.nlBrandstof vertegenwoordigt een groot gedeelte van de bedrijfskosten van commerciële voertuigen. Of ze nu in combinatie met synthetische transmissieoliën en vetten of afzonderlijk worden gebruikt, synthetische motoroliën van Mobil Delvac bieden potentiële brandstofbesparingen ten opzichte van conventionele smeermiddelen.

In vergelijking met minerale smeermiddelen bieden de Mobil Delvac-smeermiddelen voor de aandrijflijn niet alleen potentiële brandstofbesparingen, maar zorgen ze ook voor een langere levensduur van motor en onderdelen. Hierdoor kunnen eigenaren van vrachtwagens de bedrijfsduur van hun wagenpark kostenefficiënt verlengen. Lees meer over Mobil Delvac en brandstofbesparing.

Brandstofbesparingen met synthetische Mobil Delvac-smeermiddelen
Door over te stappen op synthetische Mobil Delvac-smeermiddelen (waarbij de productselectie wordt getoetst aan de hand van OEM-specificatievereisten en de voor de toepassing geschikte service-intervallen worden aangehouden), kunnen eigenaren van vrachtwagens voor zwaar transport hun jaarlijkse kosten voor brandstof verlagen. 

Mobil Delvac-smeermiddelen voor de aandrijflijn kunnen helpen om brandstof te besparen en de levensduur van voertuigen te verlengen

Brandstofbesparingen zijn afhankelijk van het type voertuig / uitrusting, buitentemperatuur, rijomstandigheden en huidige viscositeit van de smeermiddelen. ExxonMobil’s gamma van synthetische producten werd vergeleken met een minerale 15W-40 in de motor, een minerale 85W-140 in de achteras en een minerale 80W-90 in de versnellingsbak.

Read 3667 times
More in this category: « Mobil Diesel motorolien
Login to post comments