2018-04-20 12:21:26

Hoefnagel Groep

Onze Kwaliteit is Uw Veiligheid

 

Mobil Delvac 1 LE 5W-30

Ultieme prestatie diesel motorolie voor zware toepassingen

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 is een volledig synthetische ultieme prestatie diesel motorolie voor zware toepassingen die helpt de levensduur van zowel de motor als het emissiesysteem te verlengen. Bovendien biedt het de mogelijkheid tot lange verversingstermijnen en tot brandstofbesparing in moderne dieselmotoren, waaronder motoren uitgerust met Diesel Particulate Filters (DPF). Mobil Delvac 1 LE 5W-30 gebruikt ultramoderne technologie om voortreffelijke prestaties te leveren in moderne dieselmotoren met lage uitlaatgasemissies. Mobil Delvac 1 LE 5W-30 wordt aanbevolen voor gebruik in allerlei toepassingen voor zwaar gebruik en voor gebruiksomstandigheden zoals die bestaan in het wegtransport en in het grondverzet, de mijnbouw, de constructie en de landbouw.

De prestatie van Mobil Delvac 1 LE 5W-30 is het resultaat van ontwikkelingswerk samen met de belangrijkste vrachtwagen fabrikanten en toepassing van de nieuwste smeringstechnologie. Dit product voldoet zowel aan de eisen van MB blad 228.51 als die van MB blad 228.5 in een 5W-30 viscositeitsklasse.

Krachtige lage emissie dieselmotoren stellen aanzienlijk hogere eisen aan motorolie. Motorontwerpen met nauwere toleranties verminderen het olieverbruik wat leidt tot minder bijvulling om verbruikte additieven aan te vullen. De thermische belasting op het smeermiddel is verhoogd door het gebruik van tussenkoelers en turbo's. Hogere injectiedrukken en vertraagde injectietiming verbeteren het rendement van de verbranding, maar leiden ook tot verhoogde motortemperaturen, verdamping en roetbelasting van de olie. De geavanceerde technologie in Mobil Delvac 1 LE 5W-30 levert voortreffelijke prestaties onder deze zware omstandigheden en biedt bescherming voor uitlaatsystemen die zijn uitgerust met DPF. De belangrijkste voordelen zijn:

 

Eigenschappen Voordelen en mogelijke pluspunten
Uitstekende bescherming tegen indikken van de olie, neerslag bij hoge temperaturen, slibopbouw, verglazen van de cilinderwand, afbraak van de olie en corrosie Minder slijtage en lange levensduur van de motor
  Uitstekende beheersing van neerslag bij hoge temperaturen
Uitstekende slijtage- en schuurwerende eigenschappen Voortreffelijke bescherming tegen vastzittende zuigerveren
Afschuifstabiliteit ten behoud van viscositeitsklasse
Zeer lage vluchtigheid
Vermindert de afbraak van de viscositeit en verlaagt het olieverbruik onder gebruiksomstandigheden van zware belasting en hoge temperaturen
Laag asniveau Verbeterde bescherming voor uitlaatsystemen die zijn uitgerust met DPF.
Uitstekende eigenschappen bij lage temperaturen Mogelijkheid voor brandstofbesparing
  Verbeterde verpompbaarheid en oliecirculatie
  Slijtagebescherming bij opstarten

 

Read 3596 times
More in this category: Mobil Delvac 1 5W-40 »
Login to post comments