2018-04-20 12:18:35

Hoefnagel Groep

Onze Kwaliteit is Uw Veiligheid

 

Mobil SHC Smeermiddelen.

 

Sinds ruim 100 jaar heeft Mobil™ een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als de leverancier van geavanceerde smeermiddelen die over een diepgaande praktische ervaring, programma's en hulpmiddelen beschikt om klanten te helpen de productiviteit van hun apparatuur steeds verder te verhogen.

Mobil Smeermiddelen bieden de oplossing voor uw smeerprobleem. Door de hoogstaande producttechnische ontwikkelingen zullen deze producten u helpen uw productiviteit te verhogen, de standtijd te verlengen en Energiebesparen tot wel 7%.Mobil energy efficiency Hoefnagel en zoon b.v. www.oliebestellen.nl

Uw machine kostprijs daalt door de uitmuntende vloeistof flow. Door de uitgebalanceerde raffinage van de oliemoleculen, alle moleculen zijn gelijk van grootte en vorm,  is de inwendige weerstand van de smeerfilm vele malen lager dan de standaard smeermiddelen. De tandwielkast van uw machine zal bij zware omstandigheden tot 15 graden Celcius minder warm worden. Dit geeft direct al een energiebesparing. Het smeermiddel zal een grotere standtijd hebben 3 tot 5 keer langers zelfs. Hierdoor is de belasting van het milieu ook 3-5 maal lager. Immers u hebt veel minder afval olie. Uiteindelijk spaart u het milieu, uw machine en uw portemonee. Als we dan over duurzaam ondernemen gaan praten is dit een flinke stap voorwaarts.

Mobil heeft voor elke machine een smeer oplossing voorhanden.

Door de wereldwijde contacten met grote machine constructeurs heeft Mobil veel goedkeuringen van deze contructeurs.

Wij maken voor u een smeeroplossing op maat. Zodat u altijd optimaal profiteerd van de mogelijkheden van Mobil Smeermiddelen.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen of wilt u met ons in contact komen? Klik dan op de link of bel ons

Contactformulier  of bel ons

Read 3875 times
Login to post comments
U bevindt zich hier:
U bent hier: Home > Producten > Smeermiddelen > Industriele en Speciale Smeermiddelen