2018-04-20 12:17:04

Hoefnagel Groep

Onze Kwaliteit is Uw Veiligheid

 

Mobil Hoogwaardige Smeervetten

 

Geavanceerde smeermiddelen voor optimale prestaties en  bescherming van uw machines.

De toonaangevende technologie van Mobil synthetische vetten minerale of synthetische - helpen de beveiliging van uw apparatuur te verhogen, verleggen de nasmeerintervallen en dragen bij aan  een probleemloze werking. Op basis van zorgvuldig geselecteerde minerale en wetenschappelijk ontwikkelde synthetische basis vloeistoffen, in combinatie met de gepatenSpeciale Smeermiddelen, Vetten, Greases Hoefnagel en zoon b.v. www.oliebestellen.nlteerde indikker technologie en synergetische additieve systemen, worden Mobil synthetische vetten speciaal ontworpen om een breed scala van bedrijfsomstandigheden in zowel industriële en mobiele apparatuur te voldoen. Deze voorwaarden zijn onder zeer hoge en lage temperaturen, watervervuiling, zware of schokbelasting, en variabele snelheden. Mobil-branded synthetische vetten zijn verkrijgbaar in een reeks van viscositeitsklassen om u het juiste vet voor uw toepassing te kunnen bieden. 

Mobil smeervetten zijn ontworpen om uw machines draaiende en in topvorm te houden in. Mobil industriële vetten bieden duidelijke voordelen:

  • Verbeterde betrouwbaarheid van de apparatuur en de prestaties - zelfs in extreme bedrijfsomstandigheden.
  • Kosten-effectieve smering en minder afval - op basis van lange vetlevensduur en uitgebreide nasmeer interval.
  • Verbeterde productiviteit - door de grote kennis van toepassingen van de techniekers, ondersteund door de jarenlange relaties met apparatuur bouwer en andere technische middelen.
Read 3747 times
Login to post comments
U bevindt zich hier:
U bent hier: Home > Producten > Smeermiddelen > Hoogwaardige smeervetten