Opslag Dieselolie

IBC Inspecties

Niet stationaire tanks (IBC’s) behoren periodiek geïnspecteerd te worden conform de eisen van de PGS30 Kiwa en IenM ADR/VLG.Hoefnagel en Zoon b.v. is door Kiwa en TCIP geaccrediteerd om deze keuringen uit te voeren conform de richtlijnen.

ibc-inspecties

2,5 jaarlijkse visuele Inspectie ADR en Kiwa

Een niet stationaire tank dient elke 2,5 jaar visueel te worden geïnspecteerd voor Kiwa en ADR. Bij deze inspectie wordt gelet op de algemene staat van onderhoud, de afwezigheid van mechanische beschadigingen, lasnaden en mechanische vervormingen. Ook wordt de aanwezigheid en werking van de antihevelvoorziening en kiep-kantelbeveiliging gecontroleerd.


15 jaarlijkse inwendige keuring

Na 15 jaar vanaf de productiedatum dient de tank voor Kiwa inwendig te worden geïnspecteerd. Hieraan zijn specifieke eisen gebonden. De tank moet dan leeg zijn.

5 jaarlijkse visuele en inwendige keuring ADR

Elke 5 jaar dient naast de visuele inspectie de tank ook inwendig te worden geïnspecteerd. Bij deze keuring wordt de inwendige conditie van de tank geïnspecteerd op o.a. Corrosie en worden de mangatpakkingen vervangen. Bij elke keuring wordt een dichtheidsproef uitgevoerd. De dichtheidsproef dient ook te worden uitgevoerd na reparatie aan de tank en / of de installatie.


Prijzen

Voor informatie over prijzen en planning kunt u contact met ons opnemen.

Het logboek dient aanwezig te zijn bij de inspecties alsmede het Kiwa certificaat.

Kiwa en ADR erkenning voor Hoefnagel en Zoon B.V. 

Hoefnagel en Zoon B.V. is sinds 6 juni erkenninghouder van KIWA en TCPI ten behoeve van de Kiwa en ADR Inspectie van IBC's.

Niet stationaire tanks (IBC’s) behoren periodiek geïnspecteerd te worden conform de eisen van de PGS30 Kiwa en IenM ADR/VLG. Door het behalen van de benodigde erkenningen kunnen wij voor u deze inspecties verzorgen.

IBC Oplossingen

Diesel op Locatie? Informeer naar de mogelijkheden voor huur of bruikleen van een Mobiele brandstoftank (IBC). Tankgrootte van 350 tot 3000 liter. 

Onze tanks voldoen aan de eisen van Kiwa en Adr en worden periodiek onderhouden en gekeurd.

Wij kunnen de tank voor u op locatie brengen en vullen met brandstof.

Stationaire dieseltanks

Om dieselopslag en tanken op uw terrein mogelijk te maken kunt u gebruik maken van een Kiwa gekeurde dubbelwandige dieseltank.

Stationaire tanks worden altijd op maat geleverd, toegespitst op uw specifieke situatie en geleverd volgens de regels van de PGS 30.

Voor meer informatie 0184-681500

Buitenopstelling op betonvloer

ibc-buitenopstelling-betonvloer

Binnenopstelling

ibc-binnenopstelling

Contact

Hoefnagel en Zoon B.V.
Veerweg 10
2957 CP Nieuw Lekkerland

Telefoon 0184-681500
Email info@hoefnagelolie.nl

MVO

Hoefnagel en zoon b.v. is zich bewust van de milieuproblematiek een heeft haar beleid dan ook aangepast aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Certificering

certificering
Naar boven